Andreas Karlssons Fog & Bygg

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Det här med fog i Lund med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. Ni är faktiskt även en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra och pålitliga företag inom fog, och därför vill jag tipsa er om det företag som jag och mina anställda valde att vända oss till för ett tag sedan, nämligen Andreas Karlssons Fog & Bygg. Andreas Karlssons Fog & Bygg är ett företag som vi själva fick som tips utav en nära vän till en av mina anställda, som även hon äger ett eget företag som anlitat dem när det kommer till fog. Även jag och mina kollegor har länge haft problem med att hitta bra företag inom fog, och tyvärr har vi på vägen stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som inte kunnat ge oss den hjälp som vi behövt. Jag blev därför så otroligt glad och lättad när vi hittade just Andreas Karlssons Fog & Bygg, då detta företag verkligen har kunnat hjälpa oss på det bästa tänkbara sättet.

Kundservice är en stor och viktig del hos Andreas Karlssons Fog & Bygg, och personalen visade direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att vi skulle kunna få den bästa tänkbara hjälpen. De visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart även detta är viktigt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hyllie, Limhamn eller Lund med omnejd att vända er till just Andreas Karlssons Fog & Bygg.